سرپرست مدیریت بیمارستان کودکان بهرامی : آقای دکتر حسن برکتی
مسئول دفتر : علی اکبر تکبیری
تلفن تماس : 73013251-021
روز و ساعت ملاقات : روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 9 صبح
ماموریت
کسب خط مشی و دستورالعمل اجرايی و برنامه كلی از رئيس بيمارستان
هدايت بيمارستان در اجرای برنامه های مصوب دانشگاه
صدور دستورالعمل ها و ضوابط مربوطه
برنامه ريزي طرح های بيمارستانی كوتاه و دراز مدت در مراكز درمانی تابعه با توجه به امكانات هر يك از آن ها در مواقع ضروری به منظور ايجاد سهولت در پذيرش بيماران
ايجاد هماهنگی و سازمان دهی فعاليت های مربوط، تقسيم كار و تعيين وظايف، حدود مسئوليت و اختيارات واحدهای تحت سرپرستی
مطالعه و بررسی در زمينه ساعات كار كاركنان و تهيه طرح تعيين ساعات كار بر اساس نوع و كميت فعاليت و نظارت بر اجرای طرح های تهيه شده و جاری در واحدها
انتخاب مسئولین واحد های مختلف بيمارستان
تقسيم فعاليت ها بين مسئولان واحدهای تحت سرپرستی و ارائه آموزش و راهنمايی آنان
ايجاد تدابير لازم و ارائه راهكارهای اساسی در جهت افزايش انگيزه در كاركنان تحت امر و تشويق و تنبيه كاركنان
شركت در جلسات مربوط به امور بيمارستان ها از طرف ستاد مركزی و معاونت های دانشگاه
شركت در جلسات كميته های بيمارستانی
تهيه و تنظيم گزارش از فعاليت و مشكلات واحدهای بيمارستان همراه با ارائه پيشنهاد – راه حل مناسب جهت رياست بيمارستان
مديريت شكايات بيماران و همراهان در خصوص پرسنل تحت سرپرستی و بازديد از بخش های مختلف بيمارستان
پيگيری جهت رضايتمندی بيمار، مددجو، کارکنان
ارزشيابی ماهيانه و ساليانه نيروهای تحت پوشش
جمع آوري اطلاعات مربوط به نيازهای كلی بيمارستان از نظر ساختمان و تجهيزات و نياز به تعميرات اساسی و يا بازسازی و تهيه گزارشات مربوط پيرامون آن جهت مقام مافوق
نظارت كلی بر چگونگی مصرف اعتبارات به منظور حصول اطمينان از صحت اجرای برنامه ها
مطالعه و بررسی در مورد وسايل و لوازم مصرفی، غذايی و دارويی و تجهيزات مورد نياز بيمارستان و تهيه و تنظيم طرح های مربوط به خريد، توزيع، نگهداری و كنترل آن ها به منظور استفاده صحيح از وسايل
چشم انداز
ما برانیم در افق 1405 به عنوان برترین مرکز تخصصی و فوق تخصصی کودکان، در ارائه خدمات درمانی، مراقبتی، تشخیصی و همچنین پژوهش و آموزش فراگیران در سطح کشور باشیم.
جلسهای با هدف برنامهریزی برای برگزاری آیین تجلیل از کارگران، با حضور دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان و جمعی از مسئولین واحدهای مختلف در دفتر مدیریت برگزار شد.
به مناسبت شصتوهفتمین سالروز تأسیس بیمارستان فوقتخصصی کودکان بهرامی، روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، مراسمی با شعار «افتخار دیروز، تلاش امروز، امید فردا» با حضور جمعی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، اساتید، پزشکان پیشکسوت، مدیران، خیرین سلامت و کادر درمان در محل بیمارستان برگزار شد. در این مراسم، دکتر الهام شاهقلی، رئیس بخش انکولوژی بیمارستان، با سخنانی اثرگذار تاریخچه این مرکز علمیدرمانی و نقش بیبدیل آن در تربیت نسلهای متعدد را از پزشکان و درمان بیماران کودک ارائه کرد.
در حاشیه شصتوهفتمین سالگرد تأسیس بیمارستان بهرامی و به مناسبت بزرگداشت روز استاد، گفتوگویی با دکتر ضیاءالدین نوروزی، استاد پیشکسوت بیماریهای اطفال دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد؛ چهرهای شناختهشده که سالها در عرصه آموزش پزشکی، درمان و اخلاقپزشکی حضوری پررنگ و مؤثر داشته است. دکتر نوروزی در این گفتوگو، از نگاه انسانی و چندلایه خود به مفهوم "استاد خوب" گفت؛ از تجربههای سالها تدریس، ارتباط با دانشجویان، تحولات آموزش پزشکی و البته دغدغههایی که هنوز بر دل دارد.
دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان در پیامی انتخاب شایسته دکتر الهام شاهقلی را به عنوان استاد برگزیده در جشنواره قدر استاد را تبریک گفت. متن این پیام به شرح زیر است.
مراسم نکوداشت شصت و هفتمین سالروز افتتاح بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، پنجشنبه 11 اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس دانشگاه جمعی از اساتید برجسته، پزشکان پیشکسوت، خیرین سلامت، مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران و کادر درمان در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد. دکتر سید رضا رئیسکرمی در ابتدای سخنان خود، با بیان اینکه حفظ تاریخ و اصالت دانشگاه، بخشی جداییناپذیر از هویت علمی کشور است، گفت: « باید تاریخ دانشگاه را جدیتر بگیریم. این کار بزرگی است و تلاش برای حفظ و زنده نگهداشتن این تاریخ و افتخار ماندگار بر عهده ماست؛ خصوصاً برای شناساندن این اصالت برای نسل جوان.»
دکتر سید یوسف مجتهدی در نشست اطلاع رسانی، ضمن گرامیداشت سالروز تأسیس بیمارستان، بر اهمیت ثبت و حفظ تاریخچه این مرکز درمانی تأکید و از راهاندازی موزه بیمارستان بهعنوان دستاوردی مهم یاد کرد.
وی با اشاره به تأسیس بیمارستان در ۷ اردیبهشت ۱۳۳۷ به همت زندهیاد محمود منشیباشی بهرامی، افزود: این بیمارستان به عنوان نخستین مرکز تخصصی کودکان در کشور، وقف شد و اداره آن به دانشگاه تهران واگذار شد تا بر اساس استانداردهای علمی و آکادمیک مدیریت شود.