• تاریخ انتشار : 1403/04/19 - 10:12

بازدید بازرسان اداره نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

بازرسان اداره نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اساس چک لیست ارزیابی اداره نظارت بر امور عمومی از اداره امور قراردادها، انبار، تدارکات، نقلیه، خدمات و امور رفاهی بیمارستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، دوشنبه 18 تیر ماه 1403 بازدید بازرسان اداره نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران از بخش های بیمارستان کودکان بهرامی انجام شد.
این بازدید با حضور دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان، امید گندم کار معاون مدیر نظارت و توسعه امور عمومی، نمایندگان اداره نظارت و توسعه امور عمومی و مسئولین بخش های بیمارستان در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر برکتی مشکلات عمده بیمارستان را در حوزه پشتیبانی اعلام کرد و نمایندگان اداره نظارت و توسعه امور عمومی قول همکاری و مساعدت برای حل مشکلات دادند.
در ادامه بازرسان بر اساس چک لیست ارزیابی اداره نظارت بر امور عمومی از اداره امور قراردادها، انبار، تدارکات، نقلیه، خدمات و امور رفاهی بیمارستان بازدید و همچنین وضعیت کلی بیمارستان را ارزیابی کردند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها و جلسات,مدیریت بیمارستان