• تاریخ انتشار : 1402/11/02 - 23:18

کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا

برگزاری کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا با حضور سعید مرادی مدیر بیمارستان در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.

کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، یکشنبه 1 بهمن 1402 کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا با حضور سعید مرادی مدیر بیمارستان، مریم ملایجردی مدیر پرستاری و دیگر اعضاء در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.
در ابتدای جلسه مرضیه ودادی وند جانشین دبیر کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا درباره پیگیری مصوبات جلسه قبل صحبت کرد.
در ادامه ودادی وند در مورد ارزیابی عوامل خطر آفرین مطالبی ارائه کرد و همچنین در مورد کدهای بحران توضیحاتی ارائه کرد و کدهای بحران با نظر اعضاء کمیته بررسی و تعیین شد.
در پایان ودادی وند نتایج ارزیابی ایمنی بیمارستان در برابر بلایا و فوریت ها را برای اعضاء کمیته توضیح داد و همچنین گزارش تحلیلی از مانور دورمیزی قطعی برق ارائه کرد.

• گروه خبری : مدیریت بیمارستان

کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا