نوبت دهی آنلاین: 02173013000
  • تاریخ انتشار : 1403/02/12 - 20:26

پیام مدیر بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی به مناسبت روز کارگر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، سعید مرادی مدیر بیمارستان کودکان بهرامی در پیامی فرا رسیدن روز کارگر را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

یازدهم اردیبهشت‌ماه، روز کارگـر، فرصت مناسبــی برای قدردانی از زنان و مردان بی‌ادعایی است که خالصانه برای اعتلای نام ایران اسلامی تلاش می‌نمایند، بی‌تردید، پیشرفت و سازندگی ایران اسلامی مدیون همت و تلاش خالصانه کارگران شریف و خدومی است که با اهتمام و مجاهدت‌های خود موجبات رونق و بالندگی کشور بوده‌اند.

اینجانب ضمن تکریم و قدردانی از زحمات و خدمات ارزشمند تلاشگران عرصه کار و کارگری در بیمارستان کودکان بهرامی، فرارسیدن روز جهانی کار و کارگر را خدمت شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از درگاه خداوند سبحان، سلامتی و سربلندی بیش از پیش همه شما را مسئلت می‌نمایم.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,مناسبت ها,مدیریت بیمارستان
محمد حسین  رضایی