نوبت دهی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/09/07 - 08:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 71
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انتشار کتاب خاطرات یک جراح کودکان

کتاب «خاطرات یک جراح کودکان» با ترجمه پروفسور منصور ملائیان منتشر شد.

به گزارش سینا رسانه، بیمارستان بهرامی کتاب خاطرات یک جراح کودکان با ترجمه دکتر منصور ملائیان فوق تخصص جراحی کودکان و رئیس بخش جراحی و اتاق عمل منتشر شد.

این کتاب شامل خاطرات دکتر آلبرتو پنیا (متولد 1938 میلادی - مکزیک) جراح مشهور کودکان است. کتاب دارای 292 صفحه بوده و نشر هستان آن را منتشر کرده است. 

دکتر ملائیان درباره چگونگی آشنایی با این کتاب و دلیل انتخاب آن برای ترجمه می گوید:

کتاب مونولوگ های یک جراح کودکان را در یکی از کارگاه های کولورکتال کلاب از دست خود دکتر پنیا خریدم (ژوئن 2012 در رم) و ایشان نیز با دستخط خود آن را با آرزوی کار موفق، که بسیاری از کودکان ایرانی از آن سود ببرند به من تقدیم کرد. کتاب را مطالعه کردم و آن را بسیار آموزنده دیدم. این کتاب را دکتر شجائیان دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم خریده بود و او نیز مدت سه ماه پیش دکتر پنیا بود. با هم تصمیم به ترجمه اش گرفتیم ولی او به دلایلی نتوانست ادامه دهد و من کار را پیگیری کردم و به سرانجام رساندم. این کتاب به دلیل محتویاتش به نظر من برای گروه جراحان کودکان و به ویژه نسل جدید بسیار آموزنده و راهنما است و به نکاتی که باعث موفقیت هر کس در حرفه خودش می شود تأکید دارد. این کتاب آموخته های دکتر پنیا در دوره زندگی طولانی خودش است. مطالعه این کتاب اصول و پیش نیاز رسیدن به موفقیت در هر حرفه ای را ترسیم می کند. این کتاب در واقع زبان حال خود من و قطعا اکثر جراحان کودکان هم سن من نیز می باشد. مطالعه آن برای همه رشته های پزشکی و شاید هم تمام حرفه ها سودمند است. 

پروفسور ولی الله محرابی بنیانگذار آکادمی جراحی کودکان ایران مقدمه ای بر این کتاب نوشته است به این شرح:

کتاب «خاطرات یک جراح کودکان» که مجموعه خودمانی و صمیمی خاطرات دکتر آلبرتو پنیا بنیانگذار روش های نوین ترمیم جراحی ناهنجاری های مادرزادی انورکتال در کودکان است و به همت استاد محترم جناب دکتر منصور ملائیان بسیار روان و شیوا ترجمه شده، پژواک کلام هر جراح کودکانی است که عاشقانه با دست های هنرمند خود بذر زندگی و امید را در بستر وجود یک کودک بیمار می کارد. من خواندن این کتاب را به نسل قدیم و جدید جراحان کودکان کشور، همه جراحان عمومی که در انتخاب رشته فوق تخصصی خود تردید دارند، همه ی دانشجویان پزشکی و والدین کودکان با ناهنجاری های مادرزادی توصیه می کنم و برای همه آرزوی سلامت، سعادت و سربلندی دارم. 

پروفسور ولی الله محرابی

بنیانگذار آکادمی جراحی کودکان ایران

استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران

تیرماه 1403

معرفی و مصاحبه از: مریم سپهوند مسئول کتابخانه، موزه و مرکز اسناد بیمارستان

  • گروه خبری : ریاست بیمارستان
  • کد خبر : 285130
کلمات کلیدی
محمد حسین  رضایی
تهیه کننده:

محمد حسین رضایی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه