• تاریخ انتشار : 1403/01/04 - 11:54

بازدید نوروزی هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، شنبه 4 فروردین 1403 دکتر سید احمد رضایی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به همراه دکتر احمدی پزشک مقیم ستاد هدایت از بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی بازدید کردند.
در این بازدید که از بخش اورژانس و بخش مراقب های ویژه بیمارستان انجام شد، سعید مرادی مدیر بیمارستان در مورد شرایط بیمارستان در ایام تعطیلات نوروز و همچنین خدمات ارائه شده به مراجعه کنندگان در این ایام توضیحاتی ارائه داد.
در ادامه دکتر سید احمد رضایی درباره شرایط خوب بیمارستان در ایام تعطیلات به مراجعه کنندگان شرق تهران صحبت کرد.

• گروه خبری : مدیریت بیمارستان