• تاریخ انتشار : 1402/08/23 - 13:29

برگزاری جلسه در خصوص بازدید دوره ای از واحدهای پاراکلینیکی برون سپاری شده بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه ای در خصوص واحدهای پاراکلینیکی بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، دوشنبه 22 آبان 1402 جلسه ای با حضور سعید مرادی مدیر بیمارستان، مجید نوری رئیس حسابداری، مونا تاجیک کارشناس امور قرادادهای بیمارستان و نمایندگانی از اداره برون سپاری، مدیریت امور مالی، مدیریت نظارت و توسعه عمومی، مدیریت امور حقوقی و مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه در مورد بازدید دوره ای از واحدهای پاراکلینیکی برون سپاری شده بیمارستان بحث و گفتگو شد.

• گروه خبری : مدیریت بیمارستان