نوبت دهی آنلاین: 02173013000
  • تاریخ انتشار : 1403/06/24 - 13:47

راند ایمنی بیمار

برگزاری راند ایمنی بیمار در بخش جراحی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

به مناسب هفته جهانی ایمنی بیمار، راند ایمنی در بخش جراحی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی برگزار شد.

راند ایمنی بیمار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، شنبه  24 شهریور 1403 به مناسب هفته جهانی ایمنی بیمار، راند ایمنی با حضور دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان، دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان و دیگر اعضاء در بخش جراحی بیمارستان برگزار شد.
در این راند ضمن تقدیر از بخش جراحی به عنوان بخش برتر در حوزه ایمنی بیمار، مسائل و مشکلات مرتبط با ایمنی کودکان بیمار مطرح و بررسی شد.
در ادامه دکتر مجتهدی ضمن تشکر از زحمات پرسنل درمانی و اساتید بخش با اشاره به شعار روز جهانی ایمنی بیمار ( تشخیص درست = ایمنی بیشتر )  بر توجه به شرح حال دقیق و آمادگی جراحی تاکید ویژه کرد و گفت: گام صحیح از درمانگاه و قبل از بستری آغاز خواهد شد.
در پایان الهه شمسی  هماهنگ کننده ایمنی بیمار ضمن تشکر از توجه همکاران در تمام سرفصل های ایمنی موارد را جمع بندی و ایمنی را خط اول توجه در درمان دانست.

راند ایمنی بیمار  راند ایمنی بیمار  راند ایمنی بیمار  راند ایمنی بیمار  راند ایمنی بیمار