• تاریخ انتشار : 1403/05/31 - 10:05

کمیته رهبری مدیریت

برگزاری پنجمین کمیته رهبری مدیریت در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان کودکان بهرامی در کمیته رهبری و مدیریت مرداد ماه گفت: اعتبار بخشی مراکز درمانی نقش کلیدی و مهمی در حصول اطمینان از ارائه خدمات سلامت ایمن و اثربخش دارد.

کمیته رهبری مدیریت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، سه شنبه 30 مرداد 1403 کمیته رهبری مدیریت با حضور دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان، دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان و دیگر مسئولین در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر مجتهدی ضمن فرا رسیدن روز پزشک، پیشاپیش این روز فرخنده را به تمامی طبیبان فرزانه و جامعه پزشکی تلاشگر به ویژه پزشکان گرامی بیمارستان بهرامی تبریک عرض کرد.
در ادامه جلسه تعدادی از مسائل در زمینه چینش نیروهای فراگیر پزشکی اعلام شد.
دکتر مجتهدی در ادامه جلسه گفت: اعتبار بخشی مراکز درمانی نقش کلیدی و مهمی در حصول اطمینان از ارائه خدمات سلامت ایمن و اثربخش دارد و باید تمامی حرکت بیمارستان به سمت استقرار بهتر استانداردهای اعتبار بخشی باشد.
همچنین دکتر شعبانی در زمینه سامان دهی حضور و غیاب دستیاران و بهسازی شرایط کلاس های آموزشی مواردی را ذکر کرد.
در پایان جلسه دکتر مولوی  درصد پیشرفت برنامه های عملیاتی سازمان را در فصل بهار سال 1403 اعلام و اقدامات اصلاحی با توجه به میزان پیشرفت برنامه ها (براساس فعالیت زمان بندی و شاخص های برنامه ای) توسط اعضای تیم رهبری مدیریت تنظیم شد.

کمیته رهبری مدیریت کمیته رهبری مدیریت کمیته رهبری مدیریت کمیته رهبری مدیریت کمیته رهبری مدیریت کمیته رهبری مدیریت