• تاریخ انتشار : 1402/07/21 - 15:36

برگزاری کلاس آموزشی مراقبت از پوست نوزاد در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

کلاس آموزشی مراقبت از پوست نوزاد در سالن آمفی تئاتر بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی برگزار شد.

کلاس آموزشی مراقبت از پوست نوزاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، دوشنبه 17 مهر ماه 1402 کلاس آموزشی مراقبت از پوست نوزاد ویژه پرستاران در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شد.
این کلاس آموزشی توسط دبیر علمی دکتر مریم ویسی زاده و دکتر مهبد کاوه و دبیر اجرایی آذر رباط میلی سوپروایزر آموزشی برگزار شد.
دکتر ویسی زاده فوق تخصص نوزادان و مسئول بخش مراقبت ویژه نوزادان در مورد ساختار و عملکرد پوست و صدمات پوست نوزاد و اهمیت مراقبت از پوست نوزادان به خصوص نارس صحبت کرد.
ام البنی رحیمی کارشناس ارشد پرستاری و دکتر زهرا نجفی در مورد ابزارهای بررسی پوست نوزاد، اصول حمام دهی صحیح و مراقبت از پوست نوزادان در بیماری های پوستی صحبت کردند.
مهدیه عسگری کارشناس ارشد پرستاری و مرضیه قره باغی کارشناس ارشد پرستاری مطالبی در مورد مراقبت های عمومی و اختصاصی مراحل ایجاد و بهبود زخم فشاری و مراقبت از پوست اطراف استومی ها ارائه دادند.

• گروه خبری : مدیریت بیمارستان,دفتر پرستاری

کلاس آموزشی مراقبت از پوست نوزاد کلاس آموزشی مراقبت از پوست نوزاد کلاس آموزشی مراقبت از پوست نوزاد کلاس آموزشی مراقبت از پوست نوزاد