نوبت دهی آنلاین: 02173013000
  • تاریخ انتشار : 1403/07/16 - 13:50

پویش جمع آوری فیلترهای سیگار در محوطه بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

با همکاری شهرداری ناحیه 2 منطقه 7 پویش جمع آوری فیلترهای سیگار در محوطه بیمارستان با حضور مدیریت و پرسنل بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، دوشنبه 16 مهر 1403 پویش جمع آوری فیلترهای سیگار به مناسبت هفته محیط زیست در محوطه بیمارستان کودکان بهرامی برگزار شد.
این پویش با هدف آگاه سازی و ایجاد حساسیت به دلیل سمی بودن و تجزیه دیر هنگام این زباله و مضرات مصرف دخانیات با همکاری شهرداری ناحیه 2 منطقه 7 و سرای محله شاهد و حضور دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان، مریم ملایجردی مدیر پرستاری  و پرسنل بیمارستان در محوطه بیمارستان برگزار شد.
همچنین در ادامه این مراسم یکی از مسئولین شهرداری در سالن آمفی تئاتر بیمارستان توضیحاتی راجع به تفکیک پسماند و همچنین بازیافت آن ها ارائه کرد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,مناسبت ها,مدیریت بیمارستان