• تاریخ انتشار : 1402/10/27 - 10:35

برگزاری هشتمین کمیته رهبری و مدیریت در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

هشتمین کمیته رهبری و مدیریت با حضور رئیس بیمارستان، مدیر بیمارستان و دیگر اعضاء در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی سه شنبه 27 دی 1402 هشتمین کمیته رهبری و مدیریت با حضور دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان، سعید مرادی مدیر بیمارستان، مریم ملایجردی مدیر پرستاری و دیگر اعضاء در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر مجتهدی در زمینه راه اندازی فروشگاه زنجیره ای هفت، کلینیک زخم و نمازخانه در ماه جاری برای ارتقاء رضایت مندی پرسنل و مددجویان صحبت کرد.
در ادامه دکتر مجتهدی در زمینه اهمیت و لزوم برگزاری نشست های صمیمانه بین مدیران ارشد سازمان و رده های مختلف پرسنلی به منظور بهبود تعاملات و هم اندیشی صحبت کرد.
 همچنین ایشان فرمودند یکی از اهداف اصلی بیمارستان جلب مشارکت های سازمان های مردم خیرین حوزه سلامت است، که در ماه جاری بازدیدی برای افزایش حمایت و جلب کمک خیرین برنامه ریزی و اجرا شد.
در ادامه دکتر شعبانی معاون آموزشی بیمارستان در زمینه بهبود اهداف آموزشی بیمارستان مطالبی ارائه کرد.
در ادامه جلسه در زمینه برخی از موضوعات کلیدی بیمارستان از جمله: جانمایی دستگاه C-ARM، فرایند ترک با مسئولیت شخصی از بخش های ویژه، سامان دهی کدهای احیاء بیمارستان، روند الکترونیکی شدن درخواست های تصویربرداری با توجه به لزوم حرکت به سمت دولت الکترونیک سلامت و تعیین و تکلیف غیبت کارکنان پرستاری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

• گروه خبری : ریاست بیمارستان