• تاریخ انتشار : 1403/02/11 - 08:11

کارگروه ماهیانه ایمنی

برگزاری کارگروه ماهیانه ایمنی در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان کودکان بهرامی در کارگروه ایمنی بیمار با اشاره به اهمیت ایمنی بیمار، حرکت به سمت بیمارستان دوستدار ایمنی را تشویق کرد.

کارگروه ماهیانه ایمنی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 کارگروه ماهیانه ایمنی با حضور دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان و مسئول ایمنی بیمارستان، سعید مرادی مدیر بیمارستان، مریم ملایجردی مدیر پرستاری و تیم ایمنی بیمار در اتاق شورا بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه پیرامون برنامه عملیاتی ایمنی بیمار در سال 1403 بحث و گفتگو شد و الهه  شمسی هماهنگ کننده ایمنی بیمار به برنامه های بیمارستان دوستدار ایمنی اشاره کرد که مورد قبول اعضا واقع شد.
دکتر مجتهدی با اشاره به اهمیت ایمنی بیمار، حرکت به سمت بیمارستان دوستدار ایمنی را تشویق کرد و مقرر شد برنامه عملیاتی منطبق بر مولفه های این اصل تنظیم گردد.
در ادامه مروری بر شاخص های فصلی ایمنی و پیگیری مصوبات قبلی انجام شد.

کارگروه ماهیانه ایمنی کارگروه ماهیانه ایمنی کارگروه ماهیانه ایمنی کارگروه ماهیانه ایمنی کارگروه ماهیانه ایمنی کارگروه ماهیانه ایمنی کارگروه ماهیانه ایمنی کارگروه ماهیانه ایمنی کارگروه ماهیانه ایمنی